אביתר

האם ניתן להוסיף נספח להסכם ממון ולאשרו בבית משפט לפני קבלת דירה במתנה או רק לאחר העברתה על שמי

לאשתי ולי הסכם ממון עם הפרדה מוחלטת שאושר בעבר בבית משפט. אבי מתכונן לתת לי את הדירה בה אנו מתגוררים במתנה. לייתר ביטחון, מעוניין להוסיף נספח להסכם הממון המציין שהדירה שלי ללא כל קשר למשך המגורים המשותפים ולאשר את הנספח בבית משפט. השאלה: האם ניתן לחתום ולאשר את הנספח בבית משפט לפני העברת הדירה (תוך ציון הכוונה לתת את הדירה) או רק לאחר העברת הדירה על שמי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום ניתן לאשר את הנספח בטרם העברת הדירה. עם זאת רצוי לכונן נספח המתייחס לפרמטרים נוספים באם קיימים כאלו על מנת שלא להגיע עם נספחים נוספים לבית המשפט. בהצלחה ליאור יניר, עו"ד