איתיי

הסכם חיים משותפים-ממון

שלום, אני ובן זוגי בזוגיות מזה שנתיים. לאחרונה רכשנו דירה וערכנו הסכם יחסים משותפים חתום ע"י נויטריון,המתייחס בין היתר גם לדירה ולהיבטים כלכליים אחרים במקרה של חלילה פרידה. נקבע לנו דיון , האם יש סיבה כלשהי שהשופטת לא תאשר את ההסכם, האם אנחנו צריכים להביא מסמכים נוספים מעבר להסכם עצמו, המעידים כי אנו גם ידועים בציבור?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום איתי ראשית יוער כי ניתן להסתפק באישור נוטוריוני לשם מתן תוקף להסכם הממון כל עוד אין מדובר בבני זוג נשואים. בנוגע לשאלתך לגבי אישור ההסכם בבית המשפט, כל עוד שניכם מבינים את ההסכם, חתמתם תוך הבנה מלאה של התניות המופיעות בו, אין אני רואה כל סיבה לכך שלא יאושר בבית המשפט. בנוגע לאישורים המעידים על כך כי הנכם ידועים בציבור, אין אני מכירה אישורים שכאלו אך בהסכם רצוי לציין זאת. בהצלחה