נהוראי

רוצים להחתים את אחותי על הסכם ממון של ברק דניאלי

אחותי אומנם בתפקיד בכיר ועם רקע בעריכת דין אבל בן הזוג שלה ברק דניאלי דיבר והראה לה את הסכם הממון שהוא מעוניין לחתום . היא חושבת שזה בסדר אבל לבנאדם יש בניין שלם במרכז ועוד בעלות על 11 דירות בבלגיה ועורכת הדין שלו רשמה רק דירת פנטהאוז אחת על אחותי במקרה פרידה איפה כל המשרדים שיש לו בראש פינה אין שום התייחסות למשרדים ועסקים קטנים בכל מיני מקומות אסטרטגיים על כבישי ישראל איך ניתן למנוע חתימה שכזו שהיא לא הגיונית ? זה הזוי שבשנות ה2000 אדם כזה כמו ברק דניאלי יתן בהסכם ממון רק דירה בשווי של 6 מיליון כאשר יש מיליונים רבים אחרים

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום נהוראי הסכם כשמו כן הוא - הסכמה בין שני אנשים. ניתן להניח כי כפי שאתה יודע או לחילופין משער מהם הנכסים של בן זוגה כך יודעת אחותה על נכסים אלו. במידה והיא מעוניינת לחתום על ההסכם , היא מודעת ומבינה וחותמת תוך רצון ולא מתוך כפיה זו לחלוטין זכותה בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין