סימה בן מרגי

הסכם על דירה של ההורים

יש להורי דירה קטנה ויש צוואה על שמי ועל אחי ורציתי להשקיע ולהרחיב ואין לי אפשרות כספית אז בעלי משקיע בסביבות 300 אלף להרחיב את הבית במטרה שנגור בו אנחנו נשואים פרק ב בלי ילדים משותפים לי יש 2 ולו יש 3 ילדים הוא רוצה לעשות הסכם על ההשקעה שלו איזה הסכם עושים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום סימה במקרה זה עורכים הסכם ממון שימי לב שבהסכם יצויין שהדירה שלך ותהא התייחסות לגובה ההשקעה ולהחזר לבן זוגך במידה וחלילה תפרדו. ללא הסכם יוכל בן זוגך לטעון כי השקיע בדירה ומחציתה שייכת לו. בהצלחה עורכת דין ליאור יניר מנהלת הפורום