רננה

הסכם ממון / חוק הסדרי ממון בין בני זוג נשוי

שלום רב לך, סוגייתי: זוג נשוי 30 שנה. בשנים האחרונות חותה האישה אלימות מכל סוגיה להוציא פיזית. אי לכך גמלה החלטה בליבה לא לחלוק עימו את הממון שהוריה צברו משך שנות חייהם. בן הזוג מאיים עליה, וטוען שממון זה שייך גם לו................למרות שניתן לבת הזוג כשי / מתנה מהוריה. הוא אף מאיים עליה שתצטרך "לעוף" מביתם המשותף. שאלתיהאם יש חוק / האם חוק הסדרי ממון עשוי להגן על אישה אומללה זו, כך שבן הזוג האלים לא יהיה מסוגל "לשים ידיו" על ממון המדובר. אנא תשובתכם / תשובתך המקצועית והברורה. בכבוד רב והרבה תקווה. רננה.

עו"ד סופי ספקטור

שלום רננה, שאלתך חשובה מאוד וטומנת בתוכה נושאים רבים וחשובים. קשה לתת התייחסות מקצועית וברורה כבקשתך בכמה שורות. אשמח לתת לך ייעוץ אישי/טלפוני במסגרת הפורום. בברכה,