נועה

תוקף הסכם ממון על דירה חדשה

לפני מספר שנים נישאתי לבחור גרוש ולו ילדים לי הייתה דירה שרכשתי מלפני נישואיי (עשינו הסכם ממון שכל מה ששייך לי כולל הדירה הוא שלי) ולפני מספר חודשים מכרתי אותה ורכשנו ביחד דירה כמובן שהרווח מהדירה שלי הלך לטובת הדירה החדשה של שנינו האם הסכם הממון לגבי הדירה החדשה עדיין תקף?

רונן גדות, עו"ד

אם לא קבעתם בהסכם הראשון שההפרדה נמשכת גם למה שיירכש תמורת הדירה הישנה, ואם שניכם יחד ממנתם את הדירה החדשה בכסף או בנטילת הלוואה משותפת, ערבבתם את הנכסים בהסכמה ומכאן ואילך ההפרדה הרכושית בטלה לפחות בכל הנוגע לדירה זאת.

נועה

תודה רבה