חסוי

ביטול הסכם ממון שנחתם ואושר ע"י בית משפט לענייני משפחה

האם אפשר לבטל הסכם ממון שנחתם ואושר כדין בבית משפט לעינייני משפחה לאור טענת הבעל כי עליו למלא את התחייבותיו הבסכם לפי הבנתו ? ארחיב מעט ואציין כי בהסכם ממון צוין כי במידה ויהיו ילדים התחייב הבעל במקרה של גירושין לרכוש דירה ולרשום את הדירה ע"ש הילד\הילדים .. וכעת טוען שיש רק ילד אחד במשותף ואין ילדים משותפים ולכן אין הוא צריך לעמוד בהתחייבותו בהסכם הממון ולרכוש דירה לילד??

עו"ד סופי ספקטור

שלום, שאלתך לוקה בפרטים חסרים ואיני רוצה להטעות במענה. חשוב מאוד לקרוא את ההסכם בצורה יסודית ולבחון את ההפרה אליה את טוענת. במקרה של הפרת תנאי מתנאיי ההסכם שנחתם ואושר כדין ניתן להגיש תביעה לביטול או לחילופין לאכיפה. חשוב מאוד להיוועץ עם עו"ד מומחה על מנת להגיע לתוצאה רצויה, קחי בחשבון כי אם שאר סעיפי ההסכם מקובלים עליך ולטובתך אזי לא תמיד כדי לבחור בחלופה של ביטול ההסכם. אין באמור לעיל להוות ייעוץ משפטי מכל סוג שהוא, אני ממליצה לפנות לעו"ד לקבלת יעוץ ממוקד.