ויקי

סעיף משמורת ילדים עתידיים בהסכם ממון

האם בהסכם ממון שאני ובן זוגי (לפני נישואים) מעוניינים לחתום עליו צריך להיות סעיף שמדבר עם משמורת על הילדים העתידיים שלנו או שאין קשר?

עו"ד סופי ספקטור

שלום ויקי, מאחר ושאלתך עוסקת בילדים שטרם נולדו קשה לקבוע קביעות לגביהם ולהעריך מצבם בזמן מימוש הסכם בעתיד, ואולם, ניתן בהחלט לקבוע קביעות כגון מי מוסמך לקבל אחריות ועמדה בעניין משמורת הקטינים , חינוכם ו/או מקום מגוריהם אשר יקבע ע"י.. או מתן סמכות למגשר/ת לעזור בקבלת החלטה במידה ולא תהה הסכמה בין הצדדים. בכל מקרה אני ממליצה לפנות לעו"ד מומחה לעריכת הסכמי ממון טרם חתימתו. אין באמור להוות תחליף לייעוץ משפטי.