מיטל

הסכם ממון טרום נישואין על דירת מגורים

שלום, אני ואחיי (סה"כ 5) שותפים בנכס - דירת מגורים. בימים הקרובים אעבור לגור יחד עם בן זוגי בדירה. ברצוני לעשות הסכם ממון טרום נישואין העניין הוא שטרם נקבע תאריך לחתונה. האם זה ההסכם הנכון שצריך לעשות? מצד אחד מטרתינו הינה להינשא מאידך טרם נקבע תאריך. עשיית הסכם בשלב זה חשובה לי היות ואיני מעוניינת לעבור לגור עימו בטרם הסדרת נושא זה.

עו"ד סופי ספקטור

שלום מיטל, מתנצלת מראש על העיכוב במתן תגובתי עקב יציאה לחופשת פגרה של בתי המשפט. הסכם ממון ניתן לערוך גם טרם הנישואין, במידה ואכן בכוונתכם להינשא אני ממליצה פשוט לציין בהסכם כי פניכם להינשא. לחילופין, ניתן לערוך הסכם חיים משותפים אשר הוראותיו של הסכם זה יחולו כל עוד אינכם נשואים וחיים כידועים בציבור. מזל טוב התשובה אינה מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי.