יוסי

סכנות בסימן מסחר לא רשום

מה הסכנה בסימן מסחר לא רשום? האם חייבים לרשום כל סימן מסחר ותותך כמה זמן?

עו"ד דייויד וולברג

יוסי שלום. תודה על המייל. אין חובה לרשום סימן מסחר בפנקס סימני המסחר. הסכנה באי רישום הינה הפרת סימנך המסחרי על ידי מתחרים. אם סמנך רשום, יש ביכולתך לתבוע את המפר תחת פקודת סימני המסחר, ללא כל צורך בהוכת בעלות ו/או מוניטין בסימן. אם אין לך סימן מסחר רשום, לא תוכל לתבוע תחת פקודת סימני המסחר, אלא, תחת חוק העוולות המסחריות וחוק עשיית עושר ללא משפט. אני יחסוך ממך את כל הפרטים הטכניים. אך אציין שללא סימן מסחר רשום, תביעה משפטית עולה יותר כסף וסיכוייך לזכות בתביעה נמוכים ביחס לתביעה עם סימן רשום. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס