משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמשפט מסחריהשפעת השכן על ניהול עסק שלי בביתי הפרטי

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

השפעת השכן על ניהול עסק שלי בביתי הפרטי

מית
מיתר

יש לי עסק שמתנהל בבית שלי - אני גרה בבית פרטי והשכן שגר בבית שגובל איתי טוען שאסור לי להפעיל את העסק בבית ושאני צריכה להגיע איתו להסכם על הפעלת העסק. אני שואלת - האם זה נכון שלשכן תהיה השפעה על המשך פעילותו של העסק שלי?

RE:
רונ
רוני א. אילן, עו"ד(נכתב ע"י: מיתר)

לצערי התוצאה הסופית בחלקה נכונה. השכן אינו יכול לקבוע מאומה על הקורה בביתך. ברם, ברמה הפרקטית הוא יכול תמיד להלשין לרשויות על העיסוק בלי רישיון ובמקום שאינו מאושר. בתשובה ישירה לשאלתך, יכול בצורה עקיפה שיהיה לשכן (לא הבינותי באם הוא סתם שכן ו/או בעל הבית המשכיר לך מגורים, בכל מקרה התוצאה הנה שווה) מה להגיד ואפילו להפריע למהלך העסקים שלך. כלוחם זכויות וכמי שמאמין בצדק, הייתי מעדיף תמיד לנסות בדרכי נועם להגיע להסדר, נסי לבדוק מה הוא מבקש ? גלשתי קצת מהתשובה המשפטית הקצרה לפרקטיקה של ניהול המשבר. שבת שלום