שיר

אחריות המשתמש - קורס אינטרנטי לבעלי עסקים

שלום , אני מתכוון למכור לבעלי עסקים קורס אינטרנטי לניהול הפיננסי של העסק (תזרים מזומנים, דוח רווח והפסד וכדומה..) ואני רוצה להיות בטוח בנוגע לכך שברור ללקוחות שלי שמה שהם יעשו בפועל בעסק שלהם בעקבות הקורס (או שלא בעקבות הקורס..) הוא באחריותם המלאה בלבד כך שלא יוכלו להיות לי הפתעות בסגנון "זה בגללך" בעתיד .. כתבתי ניסוח שאני חושב שמכסה את זה .. וחשבתי לפרסם גם את הניסוח הזה בדף המכירה של הקורס ובנוסף לזה חשבתי להציג את הניסוח גם בכתב ובקול רם לפני תחילתו של השיעור הראשון של הקורס ... האם זה אמור להספיק מבחינתי ? (כמובן בתנאי שהניסוח כתוב בצורה נכונה ..) תודה מראש !

עו"ד אורן מנדלר

שיר שלום, ככלל, מומלץ כי האתר יכיל תקנון שימוש ומדיניות פרטיות, אשר מטרתם להסדיר את היחסים בין בעל האתר לבין הגולשים/משתמשים באתר. בשל טבעם של השירותים המוצעים באתר, אני ממליץ כי תפנה לבעל מקצוע לבחינת נוסח ההודעות, הן זו שבתקנון והן זו שבפתח השיעור וזאת על מנת לצמצם את החשיפה המשפטית ככל שניתן. בהצלחה במיזם החדש.