גבריאל ירחי

דירה בשכירות המשכיר מנסה לסחוט ממני הוצאות לאחר שעזבתי

בעל הדירה מנסה לסחוט ממני הוצאות תחזוקה שלא קשורות אלי לאחר שמסרתי לו את המפתח ובמעמד זה גם נתתי לו 800 שקל כדי שלא יטריד אותי יותר לאחר שניקיתי את כל הביית וצבעתי .אחרי חודשיים מאז שעזבתי הוא החליט להחליף את כל התריסים בבית וביקש ממני השתתפות אם לא הוא לא יחזיר לי את הצקים אחר כך הוא מאיים שהוא ייתן את הצקים לגבייה כאילו אני עבריין נמלט .מה אני עושה במקרה כזה ?

עו"ד מיכל לוצאטו

גבריאל שלום, פורום זה עוסק בתחום המשפט המסחרי-עסקי ולצערי שאלתך אינה בגדר נושאי הפורום הזה. אני ממליצה שתפנה את שאלתך לפורום "דירה להשכרה"-https://www.mishpati.co.il/forum/84 בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.