יניב

האם מותר לעשות טלמרקטינג ולהתקשר לעסקים ולהציע להם מוצרים

האם מותר לעשות טלמרקטינג ולהתקשר לעסקים ולהציע להם מוצרים, ושיתופי פעולה, או שזה בעייתי לפי חוק הספאם?

עו"ד מיכל לוצאטו

יניב שלום, התנצלותי על העיכוב בתשובה אשר נבע מתקלה טכנית באתר. נכון להיום, שיחות הטלמרקטינג עדיין לא נכללות במסגרת הפעולות האסורות אותן מונה חוק התקשורת הידוע בכינויו "חוק הספאם", אולם כן מונחת על שולחן הכנסת הצעת חוק אשר מטרתה למגר תופעה זו וימים יגידו האם פעולה זו גם היא תהפוך לפעולה אסורה. אתה מוזמן לעקוב אחר סטטוס הצעת חוק זו: https://main.knesset.gov.il/Activity/Legislation/Laws/Pages/LawBill.aspx?t=lawsuggestionssearch&lawitemid=2018330 בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.