הדס

פרסום תמונה של ביתי ללא רשותי

יש לי ילדה בת 4 כעיקרון מעולם לא העלתי תמונות שלה לרשתות חברתיות , לא פייסבוק ולא ווצאפ ולא שולחת לאחרים , גם בעלי יודע את זה ומתנהל כך , היחידים ששיתפתי בתמונות הם בני משפחתו בקבוצה משפחתית שסגרתי לפני כחודש , בתחילה אמא שלו שמה תמונה של הילדה בווצאפ שלה והבלגתי , אך לאחרונה פתחה פייסבוק והעלתה תמונה של הילדה בעמוד הכרטיס שלה , בשקתי מבעלי שיגיד לה להוריד , היא מסרבת להוריד ומהתלת בי , מה נתן לעשות ? אני לא ישנה בגלל הנושא הזה והיא מסרבת להסיר את התמונות

עו"ד מיכל לוצאטו

הדס שלום, אני מבינה את חשיבות הנושא עבורך אך לצערי שאלתך אינה נוגעת לנושא פורום זה. מכל מקום היות ומדובר במשפחה אני מציעה לנסות ולפתור את הנושא בדרך לא משפטית, אלא אם כן לא נותרה ברירה. בהצלחה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.