מידן ש

פעילות נושאת פרס שהיא לא הגרלה

שלום לכם, יש לי שאלה בתחום מסחרי ,בקשר לפעילות (חידה) עם פרס לזוכה שפותר /ת נכון את החידה , עכשיו לא מדובר בהגרלה ולא משלמים כסף על השתתפות בחידון , כמו כן אני לא מתכוון להשתמש בחידון כדי ליצור רשימת אימיילים (אני יוסיף אפשרות רק למי שרוצה) , מכיוון שזוהי לא הגרלה ,אשמח לדעת האם ישנם בכל זאת איזשהם כללים בארץ לגבי זה(דרך אגב זה יהיה משהו עולמי)

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום מידן, שאלתך דורשת בחינה של השימוש הספציפי אותו מבקש לעשות, ולכן אני ממליצה שתפנה לקבלת ייעוץ משפטי פרטני. בהצלחה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.