משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמשפט מסחריפעילות נושאת פרס שהיא לא הגרלה

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

פעילות נושאת פרס שהיא לא הגרלה

מיד
מידן ש

שלום לכם, יש לי שאלה בתחום מסחרי ,בקשר לפעילות (חידה) עם פרס לזוכה שפותר /ת נכון את החידה , עכשיו לא מדובר בהגרלה ולא משלמים כסף על השתתפות בחידון , כמו כן אני לא מתכוון להשתמש בחידון כדי ליצור רשימת אימיילים (אני יוסיף אפשרות רק למי שרוצה) , מכיוון שזוהי לא הגרלה ,אשמח לדעת האם ישנם בכל זאת איזשהם כללים בארץ לגבי זה(דרך אגב זה יהיה משהו עולמי)

RE:
עו&
עו"ד מיכל לוצאטו

שלום מידן, שאלתך דורשת בחינה של השימוש הספציפי אותו מבקש לעשות, ולכן אני ממליצה שתפנה לקבלת ייעוץ משפטי פרטני. בהצלחה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.