0גיא0

טעות בחישובי השכר לעובדים

שלום, לא מזמן גילינו טעות מתמשכת בחישובי השכר של העובדים בעסק, ובפועל יצא ששילמנו כחצי מליון ש"ח שכר בעודף. מה העמדה המשפטית לגבי האחריות לטעות? האם היא חלה על המעסיק או חשבי השכר (מיקור חוץ מול משרד רו"ח)?

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום גיא, פורום זה נוגע לתחום המשפט המסחרי. שאלתך שייכת יותר לתחום דיני העבודה ועל כן אני ממליצה כי תפנה את שאלתך לאחר הפורומים בנושא זכויות עובדים ודיני עבודה: https://www.mishpati.co.il/forums בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.