משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמשפט מסחריאיזה הסכם צריך לערוך בהקמת שותפות עסקית?

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

איזה הסכם צריך לערוך בהקמת שותפות עסקית?

אסנ
אסנת הלוי

שלום גיא, אני מעוניינת להקים שותפות עסקית יחד עם עוד שתי שותפות שהן קרובות משפחה שלי. מדובר בעסק של מכון יופי עם טיפולי ספא. איזה הסכם כדאי לערוך בהקמת שותפות כזאת?

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

שלום אסנת, דווקא משום שמדובר בשותפות בין קרובות משפחה, ישנה חשיבות עצומה לעריכת הסכם שותפות מפורט ויסודי, שיסדיר את מערכת היחסים ביניכן כדבעי ובכלל זאת, את אופן קבלת ההחלטות, אופן חלוקת האחריות ביניכן, הגדרת התפקידים של כ"א מהשותפות לעסק, קביעת סכומי ההשקעות של כ"א בשותפות, אופן פירוק השותפות וכיוב'. חשוב לערוך הסכם כאמור באמצעות עו"ד המתמחה בתחום זה ואשר יערוך עבורכן הסכם שייתפר למידות המדויקות, הנדרשות עבור העסק שלכן. להמשך בירור ומתן ייעוץ מתאים, את מוזמנת לפנות אלי, בטלפון המופיע בעמוד שלי באתר ואשמח לעזור לך.