משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמשפט מסחריאיך ניתן להגן על שם העסק שלי מפני מתחרים?

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

איך ניתן להגן על שם העסק שלי מפני מתחרים?

נור
נורית

שלום גיא, אני בעלת עסק של מתנות ממתותגות לעסקים. שם העסק שלי צבר מוניטין ולאחרונה גם צירפתי לוגו שיצרתי לעסק. איך ניתן להגן על שם העסק והלוגו שלי מפני המתחרים שלי?

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

איך ניתן להגן על שם העסק שלי מפני מתחרים? שלום נורית, כדי להגן על שם העסק שלך ועל הלוגו, מומלץ לרשום סימן מסחר עם השם הלוגו אצל הרשם לסימני המסחר ובכך להגן על השם של העסק ועל הלוגו מפני מתחרים שלך. ככל שכבר נעשה שימוש שלא כדין בשם העסק שלך על ידי מתחרה, יש לבחון את במקרה לגופו וייתכן שניתן יהיה לקבל סעד של "גניבת עין", גם אם לא נרשם סימן מסחר על שם העסק שלך. להמשך בירור ומתן ייעוץ מתאים, את מוזמנת לפנות אלי, בטלפון המופיע בעמוד שלי באתר ואשמח לעזור לך, הן לעניין רישום סימן מסחר והן לעניין בחינת האפשרות לנקיטת הליך בגין "גניבת עין", בהתאם לחוק עוולות מסחריות.