מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים
בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.
מכירת דירה - שטרם נרשמה על שמי בטאבו
אני רוצה למכור את הדירה שרכשתי מלפני מספר שנים, אבל היזם לא רשם את הדירה על שמי בטאבו ? האם זה פוגע לי בערך הדירה ? ומה עלי לעשות ?

עסקת מקרקעין מסתיימת ברישום הזכויות בפנקסי המקרקעין(טאבו). כל עוד לא נרשמו הזכויות מדובר רק בזכויות חוזיות. על מנת לרשום את הדירה בטאבו היזם צריך לרשום את הבניין בפנקס הבתים המשותפים ורק לאחר מכן אפשר יהיה לרשום את הדירה על שמך. לעניין ירידת הערך, נדרשים פרטים נוספים. להמשך יעוץ, הינך מוזמן לפנות למשרדי בטלפון 053-9374036