משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמשפט מסחריהערכת שווי מוניטין ולקחות בחברה

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

הערכת שווי מוניטין ולקחות בחברה

אור
אורי זמנהוף

אני מנהל מו"מ לרכישת חברה אשר בבעלותה גם מפעל לייצור מתכות, יש מחלוקת לעניין שווי המוניטין והלקוחות של החברה. איזה אפשרויות יש לי על מנת להעריך את שווי המוניטין והלקוחות של החברה מבלי להכנס להוצאות גבוהות.

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

אורי שלום ישנן מספר שיטות להערכת שווי מוניטין שנדונו בפסיקה – לרבות השיטה היחסית והשיטה השיורית. מומלץ לפנות למומחה בהערכת שווי בעל רקע משפטי, נוכח העובדה כי הערכת השווי אינה מנותקת מהזכויות המשפטיות. כמו כן, רכישת חברה מחייבת גם ליווי משפטי. הינך מוזמן לפנות למשרדי להמשך יעוץ לטלפון 053-9374036