משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמשפט מסחריפינוי מדירה שכורה עקב מכירת הדירה

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

פינוי מדירה שכורה עקב מכירת הדירה

עדי
עדי רבינוביץ

אני גרה בדירה שכורה בעל הנכס מכר את הדירה. לי נותרה עוד 8 חודשים לסיום הסכם השכירות , הקונה של הדירה מבקש לחתום על הסכם חדש ולהעלות את שכר הדירה, למרות שבהסכם עם הבעלים רשום במפורש, כי במכירת הדירה לא יפגעו הזכויות של השוכר. הקונה מבקש לפנות אותי מהדירה אם לא אסכים להעלאת שכר הדירה. האם זה חוקי . ומה האפשרויות שעומדות בפני.

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

עדי שלום , ההנחה המקדמית הינה שחוזים צריך לכבד ובתום לב, את חתמת הסכם עם המשכיר שמכר את זכויותיו לצד ג' אבל בהסכם איתך הוא מחוייב שלא יפגעו הזכויות שלך. כך שההסכם שלך לא בוטל עקב מכירת הדירה. על מנת לפנות אותך מהדירה הוא צריך לפנות לבית משפט, ולך עומדת הזכות להגיש תביעה צד ג' כנגד המשכיר שהשכיר לך את הדירה. להמשך יעוץ, הינך מוזמנת לפנות למשרדי לטלפון 053-9374036