משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמשפט מסחריביטול צו הריסה מינהלי

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

ביטול צו הריסה מינהלי

רונ
רונן בר חיים

אני מתגורר בבניין בקומה אחרונה הגג לא מוצמד לדירה שלי והוא חלק מהרכוש המשותף אבל רק אני עושה בו שימוש, אני בניתי פרגולה בלי היתר בנייה, והוצא נגדי צו הריסה מינהלי, מה הסיכוי שלי לבטל את צו ההריסה המניהלי.

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

רונן שלום , לפי חוק התכנון והבנייה, מי שרואה את עצמו נפגע מצו מינהלי, רשאי להגיש בקשה לביטול הצו לבית המשפט. תנאי הסף לקבלת הבקשה הוא כי הוכח בפני בית המשפט, כי קיימת למבקש זיקה לבינוי מושא הצו . דהיינו, אתה צריך להוכיח כי אתה מחזיק בגג באופן חוקי. רק מי שמחזיק כדין במקרקעין רשאי לפנות לביטול הצו המינהלי, צריך לבדוק גם את מהות המבנה שבנית על הגג, על מנת להעריך את הסיכויים שלך לביטול הצו. להמשך יעוץ הינך מוזמן לפנות למשרדי לטלפון 053-9374036.