משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמשפט מסחריהגנה מתביעות על אפליקציה שפיתחתי

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

הגנה מתביעות על אפליקציה שפיתחתי

יאי
יאיר א

פיתחתי לבית ספר אפליקציה, והוא שם בפנים את המידע אישי של תלמידים, המידע מכיל ציונים של התלמידים והגישה אליו היא דרך תעודת הזהות של התלמיד. בית הספר מעדכן את המידע בלי צורך בי. אני אדם פרטי, זה תחום העיסוק שלי אך אני שכיר וזה משהו שעשיתי חד פעמי ואילו לי חברה או משהו דומה. אם בעתיד תלמיד לדוגמא תובע אותו על המידע שהוא שם בפנים, או שפורצים לאפליקציה וגונבים את המידע ואז בית הספר נתבע בתביעה ייצוגית או משהו דומה זה יכול להגיע אליי? יש משהו שאני צריך לעשות כדי לנתק אותי מזה? הרי בסוף היום אני מכרתי מוצר ועכשיו זה מוצר שלו, אני לא עושה בו שימוש - למעט המשך פיתוח או תיקון באגים כאשר בית הספר מבקש. יש משהו שצריך לכתוב כדי שהמוצר יהיה רשמית שלו ולא קשור אליי? תודה רבה

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון(נכתב ע"י: יאיר א)

יאיר שלום, על מנת לדעת אם אתה מוגן בפני תביעות, יש לבחון את ההסכמים שנחתמו בין החברה שבה אתה עובד לבין הגורם שעבורו פיתחת את האפלקציה, וכן את הסכם העבודה שלך מול החברה. חסרים פרטים, להמשך יעוץ, הינך מוזמן לפנות למשרדי לטלפון 053-9374036