מנהלי הפורום

גד בנט

גד בנט

עורך הפטנטים גד בנט הינו שותף ובעלים של משרד עורכי הפטנטים בן-עמי ושות' המתמחה בליווי פטנטים במדעי החיים, הי-טק וציוד רפואי. לעו"פ בנט נסיון רב בייעוץ ליזמים ולממציאים כיצד להגן על אמצאתם. השירותים ליזם כוללים חיפוש מוקדם על פרסומים קודמים בנושא, עריכת בקשת פטנט והגשתה במדינות שונות. עו"פ בנט הוא בעל תואר בהנדסת תקשורת מאוניברסיטת פריז 2 וכן תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת טקסס (מק-קומבס). לעו"פ בנט נסיון רב בעריכת בקשות פטנט, בהכנת תשובות לדוחות בחינה במדינות שונות וכן בחיפושי פטנטים. לפני היותו עורך פטנטים, גד בנט עבד בפיתוח עסקי עבור סטארט-אפים בתחום ההי-טק בארה"ב ובאירופה, ולכן הוא משלב תכנון עסקי בליווי הפטנטים.

קביעת פגישה0526621062
חזרה לפורום

הגנה על הרעיון שלי

עופ
עופר

יש לי רעיון שאני רוצה לרשום לפטנט אבל לא יכול מבחינה כלכלית האם אני יכול לחפש לי מממן ולהחתים אותו על הסכם סודיות מכיוון שאני מפחד מגניבת הרעיון כי הוא לא רשום על שמי ומה עוד אני יכול לעשות כדי להגן על עצמי במקרה של חלילה גניבת הרעיון ממני?

RE:
גד בנט
גד בנט

שלום עופר, בהעדר בקשת פטנט, הסכם סודיות היא האופציה הבאה בתור. אם המשקיע הפוטנציאלי חתם לך על הסכם סודיות, יש לך תיעוד שהרעיון היה שלך ואתה ספרת לו. לא תמיד קל (וזול) לאכוף הסכם סודיות, אבל זה סיפור אחר... בהעדר מימון, אתה יכול לשקול להגיש פרוביז'יונל לבד. תכתוב תיאור מפורט עד כמה שאפשר (עדיף באנגלית), ואתה יכול להגישו לבד דרך אתר משרד הפטנטים האמריקאי www.uspto.gov וברגע שיהיה לך מימון, תוכל לפנות לעורך פטנטים כדי להגיש בקשה מקצועית. תוקף הפרוביז'ינל הוא שנה, כך שתהיה חייב לממצוא מימון תוך שנה מיום ההגשה. בברכה, גדי