מנהלי הפורום

גד בנט

גד בנט

עורך הפטנטים גד בנט הינו שותף ובעלים של משרד עורכי הפטנטים בן-עמי ושות' המתמחה בליווי פטנטים במדעי החיים, הי-טק וציוד רפואי. לעו"פ בנט נסיון רב בייעוץ ליזמים ולממציאים כיצד להגן על אמצאתם. השירותים ליזם כוללים חיפוש מוקדם על פרסומים קודמים בנושא, עריכת בקשת פטנט והגשתה במדינות שונות. עו"פ בנט הוא בעל תואר בהנדסת תקשורת מאוניברסיטת פריז 2 וכן תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת טקסס (מק-קומבס). לעו"פ בנט נסיון רב בעריכת בקשות פטנט, בהכנת תשובות לדוחות בחינה במדינות שונות וכן בחיפושי פטנטים. לפני היותו עורך פטנטים, גד בנט עבד בפיתוח עסקי עבור סטארט-אפים בתחום ההי-טק בארה"ב ובאירופה, ולכן הוא משלב תכנון עסקי בליווי הפטנטים.

קביעת פגישה0526621062
חזרה לפורום

הגשת פטנט פרוביזורי באופן עצמאי

רוע
רועי

שלום, כתבתי בקשת פטנט זמנית ואני רוצה להגיש אותו דרך אתר ה upsto. הסתדרתי ביצירת ה PDF וההפרדה בין ה spec ו ה drawings, אבל אז התבקשתי למלא טופס RO/101 ופה הסתבכתי כי אני מבין שאת רוב החלקים לא צריך למלא בבקשה זמנית. יש טופס מקוצר או אחר עם חלקים שהם חובה בהגשת הבקשה ? תודה מראש.

RE:
גד בנט
גד בנט

שלום רועי, בתור עורך פטנטים ישראלי אני מגיש ישירות במשרד הפטנטים הישראלי, ובכל מדינה אחרת חובה עלי להגיש דרך עורך פטנטים מקומי (גם אם לממציא מותר להגיש אישית), כך שמעולם לא הגשתי בקשת פרוביז'ונל ישירות ואיני יכול לייעץ לך. מה שאני כן יודע הוא שאתה יכול להתקשר אליהם (בשעות הפעילות בארה"ב), והם בד"כ ידידותיים בטלפון. בברכה, גדי