משפטי– זאפ
משפטיפורומיםפטנטיםשאלה לגבי תוכנית תנופה

מנהלי הפורום

גד בנט

גד בנט

עורך הפטנטים גד בנט הינו שותף ובעלים של משרד עורכי הפטנטים בן-עמי ושות' המתמחה בליווי פטנטים במדעי החיים, הי-טק וציוד רפואי. לעו"פ בנט נסיון רב בייעוץ ליזמים ולממציאים כיצד להגן על אמצאתם. השירותים ליזם כוללים חיפוש מוקדם על פרסומים קודמים בנושא, עריכת בקשת פטנט והגשתה במדינות שונות. עו"פ בנט הוא בעל תואר בהנדסת תקשורת מאוניברסיטת פריז 2 וכן תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת טקסס (מק-קומבס). לעו"פ בנט נסיון רב בעריכת בקשות פטנט, בהכנת תשובות לדוחות בחינה במדינות שונות וכן בחיפושי פטנטים. לפני היותו עורך פטנטים, גד בנט עבד בפיתוח עסקי עבור סטארט-אפים בתחום ההי-טק בארה"ב ובאירופה, ולכן הוא משלב תכנון עסקי בליווי הפטנטים.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

שאלה לגבי תוכנית תנופה

אופ
אופיר

שלום, אני מתעניין לאחרונה בתוכנית תנופה של המדינה שדרכה ניתן לגייס מימון לפטנט מהמדינה. שאלתי היא האם כדאי לעשות את הפניה לתוכנית כחברה או כיזם פרטי? מצד אחד יש לחברה יתרון והיא שאני מופרד מן החברה ובכל מקרה שלא יהיה (כמיטב הבנתי) לא תוכל להיות נגדי תביעה אלא כנגד החברה. מצד שני אני יודע שזה קצת יותר מסובך ויקר להתנהל עם חברה. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש.

RE:
פאולינה בן עמי עורכי פטנטים
פאולינה בן עמי עורכי פטנטים(נכתב ע"י: אופיר)

שלום אופיר, פתיחת תיק של חברה בע"מ ענשית בד"כ כאשר יש השקעה או הכנסה ראשונית משמעותית. ממליץ לך לפנות לתנופה כיזם פרטי ורק אחרי שתקבל השקעה תתיעץ עם רואה החשבון שלך מה כדאי לפתוח. חשש של תביעה נגדך יותר רלבנטי כאשר יש לך מוצר נמכר, בשלבים הראשונים עליך לפתח את המוצר. בברכה, גדי