מנהלי הפורום

גד בנט

גד בנט

עורך הפטנטים גד בנט הינו שותף ובעלים של משרד עורכי הפטנטים בן-עמי ושות' המתמחה בליווי פטנטים במדעי החיים, הי-טק וציוד רפואי. לעו"פ בנט נסיון רב בייעוץ ליזמים ולממציאים כיצד להגן על אמצאתם. השירותים ליזם כוללים חיפוש מוקדם על פרסומים קודמים בנושא, עריכת בקשת פטנט והגשתה במדינות שונות. עו"פ בנט הוא בעל תואר בהנדסת תקשורת מאוניברסיטת פריז 2 וכן תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת טקסס (מק-קומבס). לעו"פ בנט נסיון רב בעריכת בקשות פטנט, בהכנת תשובות לדוחות בחינה במדינות שונות וכן בחיפושי פטנטים. לפני היותו עורך פטנטים, גד בנט עבד בפיתוח עסקי עבור סטארט-אפים בתחום ההי-טק בארה"ב ובאירופה, ולכן הוא משלב תכנון עסקי בליווי הפטנטים.

קביעת פגישה0526621062
חזרה לפורום

השלבים להפצת אפליקציה חדשה

יוס
יוסי

אם פתחתי אפליקציה שהיא רשת חברתית והיא מוכנה! מה שלב הבא? האם אני יכול לפיץ אותה והיא תתפוס תאוצה ותעשה הכל לבד או שאני צריך צוות בשביל להניע את כל זה ?

RE:
גד בנט
גד בנט

הי יוסי,הפורום נועד לשאלות בנושא הגנה בפטנטים.השאלה שלך היא בנוגע לשיווק והפצה של אפליקציה, ולא בנוגע לפטנטים.על כל פנים, מעט מאד דברים קורים לבד בחיים, יש מליוני אפליקציות להורדה. כמה שתוכל לקדם ולשווק את האפליקציה מצבך יהיה יותר טוב. ;)בברכה,גדי