משפטי– זאפ
משפטיפורומיםפטנטיםהסבה מעריכת דין לעריכת פטנטים

מנהלי הפורום

גד בנט

גד בנט

עורך הפטנטים גד בנט הינו שותף ובעלים של משרד עורכי הפטנטים בן-עמי ושות' המתמחה בליווי פטנטים במדעי החיים, הי-טק וציוד רפואי. לעו"פ בנט נסיון רב בייעוץ ליזמים ולממציאים כיצד להגן על אמצאתם. השירותים ליזם כוללים חיפוש מוקדם על פרסומים קודמים בנושא, עריכת בקשת פטנט והגשתה במדינות שונות. עו"פ בנט הוא בעל תואר בהנדסת תקשורת מאוניברסיטת פריז 2 וכן תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת טקסס (מק-קומבס). לעו"פ בנט נסיון רב בעריכת בקשות פטנט, בהכנת תשובות לדוחות בחינה במדינות שונות וכן בחיפושי פטנטים. לפני היותו עורך פטנטים, גד בנט עבד בפיתוח עסקי עבור סטארט-אפים בתחום ההי-טק בארה"ב ובאירופה, ולכן הוא משלב תכנון עסקי בליווי הפטנטים.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

הסבה מעריכת דין לעריכת פטנטים

עיד
עידן

שלום, אני עו"ד בן 30 אך אינני עובד כעו"ד אלא במשרה ניהולית בחב' נדל"ן. תמיד נמשכתי לעולם הפטנטים אך מעולם לא יצא לי להתנסות בו. מעבר לתואר במשפטים למדתי מחשבים בתיכון ויש לי תואר שני במנהל עסקים. שאלתי היא כמה ריאלי בשלב זה בחיים לעשות הסבה לעריכת פטנטים? האם קשה למצוא התמחות ובאיזה שלב בכלל אפשר להתחיל התמחות?

RE:
פאולינה בן עמי עורכי פטנטים
פאולינה בן עמי עורכי פטנטים

שלום עידן, כדי להיות עורך פטנטים צריך להיות בעל תואר אקדמי מדעי או טכנולוגי. עריכת דין או מנהל עסקים לא מחליפים דרישה זו. בברכה, גדי בנט, עורך פטנטים