עיכוב ועצירת תהליכים
שלום, לפני כשלוש וחצי שנים הכרתי בחור מהר מאוד הדרמתי אחריו לב"ש ושכרתי חנות על שמי, שיהיה לנו עסק לאחר החתונה. הבחור בזבז לי 20,000 ונהג באלימות איתי תוך חודש. פניתי לבעל החנות הסברתי לו את המצב וסיכמנו שאצא בתום החודש (סה"כ חודשיים שכירות). לפני כמה ימים קיבלתי התראה מעיריית ב"ש שאם לא אשלם תוך חמישה ימים את החוב יופעלו תהליכי הוצל"פ כנגדי. התקשרתי, יש לי עיכוב הליכים לשלושה חודשים אך יש לי מספר בעיות והן: 1. אני לא מצליחה לאתר את בעל החנות על מנת שיגש אליהם ויסיר ממני חוב של עשרה מתוך ה12 חודשי תשלום היות ויש לו (כנראה) שלושה שמות משפחה ואין הוא עונה לשום טלפון. אציין כי שאלתי אותו האם לסור לעיריית ב"ש ע"מ שישנו את החיוב, הוא טען שאין צורך ושכמו שהוא בעזרת החוזה העביר את החיוב על שמי כך הוא יסיר אותו, אחרי כשבועיים התקשרתי לברר האם סודר העניין נעניתי בחיוב. 2. מעולם לא קיבלתי שום התראה, תשלום וכיו"ב למעט ביום רביעי האחרון. 3. מעולם לא חתמתי בעירייה על התחייבות. כהוכחה לביטול החוזה אני יכולה המציא פירוט דפי בנק המאשרים שלמעט שני צ'קים לא נגבו ממני תשלומים נוספים. מה ביכולתי לעשות וכנגד מי? אני רוצה ומעוניינת לשלם את חובי בעבור החודשיים שהייתי אך לא עבור שנה תמימה ובלי קנסות, כי כמו שהשיגו אותי כעת יכלו להשיג אותי בעבר ולא טרחו. תודה.