משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

הוצאה לפועל : (

...
.....

שלום , יש לי סיפור קצת מסובך ....לפני כשנתיים היתי בקשר עם בחור ובאותה תקופה החלטנו להקים עסק משוטף. משום מה הוא רצה שכל המיסים והכל יהיה על שמי וטען שאסור לו להקים עסקים או להחזיק חשבון בנק בגלל העבר שלו ....כשהחשבון העסקי נפתח וקיבלנו פינקסי צ'קים (שאותם החזקתי אך ורק אצלי בגלל שהחשבון שלי )הוא גנב לי את הצ'קים ועוד באותו יום התחיל לחלק אותם , כפי שאני מבינה היום לאנשים שהיה חייב להם כסף . הבנתי מה קורה וביקשתי ממנו להחזיר לי את הצ'קים לפני שיהיה בלגן ותלונות במשטרה , הוא סירב והחל לאיים עלי ( דברים כמו : חבל שאת מדברת ככה אני יודע עליך הכל ....תזהרי יש לך ילדים קטנים ו מה נראה לך אני איזה ילד שאת יכולה הפחיד אותו עם משטרה )חשוב לציין שהרושם שנוצר במהלך תקופת " הביחד " שלנו שהוא באמת איכשהו מעורב בחיי פשע ולכן לא מיהרתי להגיש תלונות וניסיתי בכל דרך אפשרית לשכנע אותו לסדר את מה שנעשה . כיום המצב חמור מאוד כיוון שאנשים שקיבלו את הצ'קים תובעים את כספם דרך הוצאה לפועל ודרך עורכי הדין שלהם , מלא תיקים נפתחו נגדי .הסכום הכולל של כל הצ'קים שהוא חילק הוא בערך חצי מיליון ש''ח . הוא כבר לא בקשר בכלל והפסיק לאיים אבל שארו החובות מה עלי לעשות ? אני חד הורית עם 4 ילדים מתחת לגיל 18 , ללא דירה משלי מתקיימת כרגע מהבטחת הכנסה .כשהתייעצתי עם עורכי דין הציעו לי או לעשות פשיטת רגל או הסדר תשלומים אבל גם הראשון וגם השני יגרמו לי לצרות רבות ואני בסך הכל בת 31 ולא רוצה לגמור את החיים שלי בקרטון. חשוב לציין שהחתימות על הצ'קים הוא זייף אני לא חתמתי על אף אחד מהם . אשמח לקבל כל עזרה , הכוונה , יעוץ מעורך דין או אולי מישהו שחווה סיטואציה דומה . בבקשה תעזרו לי !!! המצב באמת קשה ו500000 ש'ח זה סכום לא רלוונטי בשבילי לא כרגע ולא בעתיד (רוב הסיכויים)תודה !!!