משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

סגירת חובות

.
.

בוקר טוב נפצעתי לפני שנתיים בצבא ואני בסוף ההליכים מבחינת תביעה מול משרד הביטחון שוחררתי מהצבא עקב הפציעה שלי שלא נותנת לי לחזור לעבוד ולהיות בן אדם רגיל בעקבות הפציעה נכנסתי לחובות והוכרז עלי כחייב מוגבל באמצעים החוב עומד עכשיו בהוצאה לפועל על ס"כ 140 אלף ש"ח בערך וס"כ התיקים 7 תיקים יש לי קופות בערך 80 אלף ש"ח ואיך שהבנתי אני יכול לשחרר אותם עקב הנכות שנגרמה לי ויש לי פיצויים עוד 25אלף ש"ח ויש לי עוד 15 אלף ש"ח בחברת ביטוח שהם לא רוצים לתת לי אותם בגלל שיש לי עיקול בחשבון הבנק עכשיו אני מחפש איש מקצוע שיעזור לי לשחרר את הכספים האלה ולסגור את כל החובות שיש לי בהוצאה לפועל כמובן שסכום החוב שיש לי אני מאמין שיופחת בגלל שאני רוצה להגיע להסדרים עם הזוכים כי הוא גדל מהריביות שצבר ומהשכר טרחה אז אני אודה לך אם תפנה אותי לאיש מקצוע שיעזור לי וגם מישהו שמבין בשחרור כספים מהקופות שיש לי יום טוב