מנהלי הפורום
הוצל"פ
שלום רב,. ותודה מראש על עזרה. בדיקה מיקרית בהוצל"פ גילתה לי שיש לי תיק עם חוב על צ'ק שחזר. הוצאת פרטי התיק מעידים כי נמסר צ'ק שלי בשנת 2002 וכניראה חזר. מעולם לא היה לי מושג כי צ'ק שלי חזר וכניראה שבעלי דאז גרם לי לסיבוך הנ"ל. מאחר ואז הוא היה בחובות. וכבר נתגלעו בנינו סיכסוכים והתגרשנו מיד. בכל מקרה אני לא זוכרת כלום הוצאה לפועל טוענים שאין להם אישור מסירה המעיד כי נמסר לי חומר בעיניין... לפי הרישום תיק ההוצל"פ נפתח ב 2002. מה עושים? והאם אין חוק התיישנות או משהו אחר שיכול להגן עלי מפני החוב שלא שייך לי כניראה? החוב הוא לחברה שנתנה מוצר לבעלי דאז (זה בוודאות דבר שהוא רכש).והסכום כבר שילש עצמו והגיע למימדים שלא אוכל לשלם גם אם ארצה. אני ממש לא יודעת מה היה לפני עשור ולמה נמסר צ'ק שלי (ואולי זוייף) ואולי בעלי ידע על כל זה והעלים לי מסמכים כדי לסבך אותי כי היינו כבר ביחסים מעורערים. האם יש לי עילה לטעון לזיוף צ'ק ללא חשש? אין לי קשר עם האקס והוא מאוד ישמח לדעת שאני עלולה להסתבך ויטביע אותי יותר אילו רק יוכל. אודה לך מאוד על קצה חוט. האם כדאי לי לפנות לחברה שמכרה לו את המוצר ולהסביר ולנסות להגיע איתם לפשרה על הקרן ואז לתבוע את האקס באופן עצמאי? האם לעזוב את העיניין והוא ישכח מעצמו? מה עושים???