סגירת תיק בהוצל"פ
הטענה שלי הם לא ניתן לפתוח תיק על פלוני להגיש תביעה נגד פלוני ולקיים דיון נגד פלוני בהתאם למיסמכים הוא החייב ואחר כך לשנות שם חייב ללא הסמכתה רק על פי שמועה של צד שלישי ולא דין בצורה חד צדידת לשנות שם חייב וליתבוע את אלמוני , ולכן מאחר שמכתכילה לא ניתן היה ליפתוח תיק בהוצל"פ ולכן היה מקום ןלא ניתן היה לקיים דיון אצל הרשמת של ההוצל"פ ולכן האם יש אפשרות לבטל את תיק ההוצל"פ ???. ואם לא האם ניתן להגיש תביעות אישיות נגד המעורבים בענין ? . בדיון עם אריה נאמר שאני חתמתי בזיוף את החתימה אבל לא כל היה . היה לי יפוי כוח לחתום וזה לא זיוף אם מצרפים את הכול זה ניראה כך 1.אני לא החייב על פי המיסמכים . ולא קיבלתי מעולם כול תמורה שהיא מהזוכה 2.היה דיון עם החייב על פי שטר חוב בו אמר החייב שאני חתמתי את שמו .ולכן הוגשה בקשה להחליף שם חייב ופתחו תיק הוצל"פ נגדי . זה נכון אני חתמתי את שמו על פי יפוי כוח כללי שיש לי של החייב ובידיעת הזוכה . ולצערי הזוכה בידיעה צלולה הפך את שם החיב בהסכם וזאת בניגוד למוסכם במועד חתימת ההסכם . 3.ניפתח תיק נגדי בהוצל"פ בניגוד לנהלים המחייב ליפתוח תיק רק נגד החייב ועל פי דין אני לא חייב . הוגשה היתנגדות שלי והדיון עבר לרשמת .ללא ידיעתי . ואישור מסירה לא היה בכתובת שאני גר בא לפי משרד הפנים . 3.היה דיון ברשמת הוצל"פ למרות שמכתחילה היה כשל וטעות ולכן לא מוסמכת לדון בתיק שלי כי אני לא חייב לפי מיסמכים המעידים שאין קשר ביני לבין החוב . 4.לקחתי ללב קשה מאוד דברים שקרו לי במישפחה ובנוסף גם בעבודה ניראה שהכול קרס היתי במצב של ניתוק מהסביבה ואי שפיות תקופה ארוכה עד לאחרונה בא אני מנסה לקום אחרי החושך בא האור וליבנות שוב מהתחלה . אני מבקש צדק ולא רחמים . נוצר צרוף מיקרים לצערי שנוצל לרעה ולא בתום לב של הזוכה . זה מילחמה של חזק מול חלש . הזוכה בחר להילם בחלש ולא באמת . ואני ניפגע מאוד קשה מיכך
שלום, מכתבך ארוך ומורכב. איני יכול במסגרת במה נכבדה זו יתן חוות דעת. הצעתי אליך לפנות לעו"ד הבקיא בהליכי הוצל"פ ע"מ שיבחן טענותיך בכובד ראש