לילי

סגירת תיק

שלום יש לי תיק כבר שנתיים וחוב ע"ס 12.000 ש"ח שסוף סוף אוכל בעזרת חבר לשלם. שאלתי היא אם אוכל לפתוח חשבון בנק אחרי? (חוץ מבנק הדואר שגם הוא מעוקל כרגע?) אני לא מחפשת הלוואות עתק ומתנות. רק לדעת אם אוכל לפתוח חשבון עובר ושב עם מסגרת אשראי מינימלית בטח ובטח אם אני מתחילה עבודה חדשה. אני בת 21,אגב, והסיבה לתיק היא הלוואה מבנק לאומי שתפחה ותפחה. תודה!

וישנגרד צבי,עו"ד

כל בנק יהיה חייב לפתוח לך חשבון בנק ללא מסגרת אשראי , פנק שיקים וכרטיס אשראי. אם יש ביכולתך , הפקידי בבנק לאחר פתיחתו סכום כסף בפק"מ ובקשי שסכום זה ישמש לך כערובה למסגרת האשראי. לאחר שהבנק יווכח שאת עובדת , מכניסה משכורת ושומרת על מסגרת האשראי , הוא ישמח לתת לך הלוואות וכד'. ( מזה הם מרוויחים)