יקי ששון

צו כינוס

עו"ד סמדר בוכובזה שלום! ניתן לי צו כינוס ב-11/08/2009 ועד היום אני בסטטוס של צו הכינוס . א: אני רוצה להגיע להסדר נושים לפי סעיף 33 והמנהל המיוחד שמונה לי לא מתפקד ואין לי כל אפשרות ליצור קשר עמו. ב:עד היום המנהל המיוחד לא בדק את תביעות החוב. שאלה:1. האם ישנו פרק זמן לצו הכינוס. 2. האם צד ג' יכול לפנות לנושים ולהגיע להסדר. 3.האם אני נכלל בקטגוריה של הרפורמה החדשה ואם כן האם יש קיצור דרך כשלהיא.מתנצל מראש על כל השאלות . שאפו על הפורום ועל הזמן שאת מקדישה בברכה יקי ששון

סמדר בוכובזה, עו"ד

1. מעניין מה שמו של המנהל המיוחד? 2. תוכל להגיש בקשה לביהמ"ש לשחרר אותו מייצוג בשל חוסר תפקודו 3. יאקי תודה, אני במקומך הייתי כבר מתחילה לחשוב בכיוון של הפטר!! דחוף,\אתה כבר מעל 5 שנים בהליך והגיע הזמן לצאת ממנו, איך יכול להיות שאינך מוכרז פשט"ר? בצו הכינוס ממש כמעט בשורות האחרונות, היה צריך להקבע לך מועד לדיון בהכרזתך פושט"ר, ממליצה לך דחוף עו"ד...חסרים לי פרטים בהצלחה