לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דוד

תיק הוצאה לפועל

שלום רב במסגרת פסק דין בבית דין רבני לענייני גירושין,נגזר עלי לשלם סכום 235000 ש"ח לגרושתי,כאשר סך הכל הייתי נשוי לה 3.5 שנים,ללא ילדים,(רובו בגין כתובה),מה ש לא היה ואין לרשותי סכום כזה. גרושתי פנתה להוצאה לפועל וכתוצאה מכך החוב קפץ לסכום כ 3000000 ש"ח,כאשר הגרושה לא מוכנה לשום הסדר,מלבד כסף מזומן תכף ו מיד. במסגרת צו תשלומים נקבע שאשלם סך של 1000 ש"ח כל ראשון לחודש. יש לרשותי דירה שרכשתי טרם נישואי באמצעות משכנתא ועזרה נדיבה של אבי,כאשר אני עדיין משלם משכנתא. שאלותיי הן: 1)האם הגרושה על פי איומיה יכולה למכור את נכסי היחיד שאני גר בה באמצעות הליכי הוצאה לפועל? 2)מה הן פעולות שאני יכול לנקוט? 3)האם אני יכול להיות פושט רגל,כאשר אני מרוויח כ 6500 ש"ח לחודש ויש לי עוד הלוואות בבנק חוץ ממשכנתא ? 4)פניתי גם לסיוע משפטי וגם לשכר מצווה,נעניתי בשלילה בטענה שאני לא עומד בקריטריונים?! בבקשה תגידו לי מה לעשות 4

סמדר בוכובזה, עו"ד

אם אינך זכאי לסיוע המשפטי, מומלץ ביותר שתפנה לעו"ד בתשלום...בבממצוע כיום שכר עו"ד לשעה נע בין 200- 500 ₪ לשעה בתחומים הנ"ל, לכן כדאי לך מאוד להתייעץעם עו"ד מוביל בתחום ... אל תשכח יש לך דירה לא אתפלא אם יוטל עיקול!!! רוץ לעו"ד....

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הוצאה לפועל