מנהלי הפורום
פקודת מעצר למרות שאני משלם כל חודש וחודשו
אבל עקב דיווחים שיקרים לרשות יש בתיק רביות וקנסות בזמן האחרון שלחתי בקשה של פרעתי את חובי בתיק וציינתי את בקשתי להפחתת הרביות בתיק כי אני משלם כל הזמן וצרפתי דוח של הנהלת חשבונות במקום שאני מועסק על כל העברות של הכסף לגרושתי אני מעביר דרך המשכורת את המזונות בזמן וחודש וחודשו אבל כמו שציינתי עקב הדיווח לא נכון לרשויות אני מקבל רביות בתיק ופיגורים למרות שהילדים שלי בני 19.5 ו17.5 אני עדיין משלם מזונות רגיל בלי הפחתות עקב בקשה לחוב עבר שלמתי בעבר בשנת 2006 כ35 אלף ₪ בפקודות מעצר למרות שאחד הילדים היה גר עמי במשך שנה ןחצי בזמן הנקוב אני לא קבלתי תשובות לבקשה שלי[פרעתי את חובי בתיק] וזה מוזר כי כל בקשה שלי אני לא מקבל תשובות אבל נודע לי שיש לי בדרך פקודת מעצר על אי תשלום מזונות אפילו שאני משלם כל חודש וחודשו מה עליי לעשות בתודה מראש פ בתודה
בהמשך לשאלתי נמחק כמה מילים אני גרוש כ10 שניים ומשלם כל חודש וחודשו בזמן דרך המשכורת בעבר שלמתי לבנק של גרושתי וכיום לרשויות
תצטרך לפנות ללשכת ההוצל"פ ולברר מה עלה בגורל הבקשות
לפיני היקר , שלום רב, ממליצה לך הלוציא את כל הקבלות ו/או העברות בנקאיות ששילמת חודש בחודשו, לערוך טבלה מיום מתן פס"ד מזונות , ולצרף נספחים מתאים להוכחת טיעוניך...