משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלהאם אפשר לגבות משהו

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

האם אפשר לגבות משהו

עיד
עידו

איך אני יכול לנסות ולגבות סכומי עתק שחייבים לי בתיקי הוצל"פ, התיקים מלפני הרבה שנים, ואין לי מושג איפה זה עומד, בזמנו טיפל בזה עורך דין אבל אני חושב שגם הוא נואש ולכן העביר אלי את התיקים בחזרה, לזכותו יאמר שהוא לא עסק בגביה או בהוצל"פ ופעל בתיק כחבר אישי שאיליו העברתי את הטיפול. בקיצור מה אפשר לעשות עכשיו, יצויין שאני לא רוצה להוסיף ולהוציא כסף על התיקים האלה.

RE:
סמד
סמדר בוכובזה, עו"ד

אם נפתחו תיקים אזי שלפי ת.ז. שלך סביר להניח שיידעו בהוצל"פ או בלשכה הקרובה למקום מגרוך, נסה גם *35592

RE:RE:
עיד
עידו

כן זה ידוע לי, השאלה הייתה יותר בכיוון איזה פעולות אני יכול לנקוט עכשיו לאחר כל כך הרבה שנים, אחד מהתיקים אני יודע שהחייב פושט רגל אבל עד היום לא ראיתי שקל מהתיק הזה.....איך בכלל אפשר לבדוק משהו

RE:RE:RE:
סמד
סמדר בוכובזה, עו"ד

לגבי החייב שפשט רגל- עליך להגיש לבית המשפט המחוזי - תביעת חוב תוך 1/2 שנה מיום צו הכינוס, אם חלפה יותר מחצי שנה עליך להגיש בקשה להארכת מועד- לנמק היטב, שלא ידעת כלל על צו הכינוס כי לא קיבלת הודעה (שים לב על החייב להודיע בדואר רשום! הם חייבים לשמור את אישור הדואר הרשום)