לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אילן

חוב על גב ההורים שבמצוקה קשה

לכבוד: עו"ד מנהלת הפורום. שלום רב הנני מבקש במידה ומתאפשר לקבל את הכוונתך למצוקה שלי לצערי אני נכה 100% ונתמך מקצבת נכות צמיתה 23 שנה. אשתי משתכרת שכר מינימום ועובדת בשרות לקוחות . כל מה שיש לי והצטבר בבית שלנו 50% אמא שלי קנתה לנו והיתר בכוחות עצמינו במהלך שנות נשואנו . * הבן שלנו צבר חוב (על כתובתי) ולא מתרגש מזה כלל, חי "בלאללנד" וגם כלפינו ההורים לא מגלה אחריות. > שאלתי: שמעתי שיש אפשרות לבצע הליך רישום ופרוט של הדברים שיש לנו בבית (ואין הרבה) ולבקש שלא ייקחו לנו את אשר שלנו כי מצד הבן לא נכנס שום דבר הביתה מלבד צרות. לעו"ד ברשותך. *איך מבצעים את ההליך הזה. *איפה מקבלים טופס מתאים. *כמה זה עולה הטופס * למי צריך להגיש ? אשתי אומרת שזה יכול להכביד על הבן ורק כך לזרז את הסדר החוב שלו - היא צודקת או שיש עוד סיכונים ? עזרתך חשובה לנו בתודה מראש בכבוד רב

סמדר בוכובזה, עו"ד

יש להגיש בקשה למתן פס"ד הצהרתי לבית המשפט השלום במסגרתו אתם מצהירים כי כל המיטלטילין (רהיטים וחפצים ) בבית שייכים לכם בלבד, ולא לבן לגבי החוב שלו נא ספרו לי מה היקף חובותיו? כמה תיקים בהוצל"פ? בן כמה הבן? במה עובד? וכ'... אשמח ליתן ייעוץ 050-6784978 סמדרי

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הוצאה לפועל