מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

כספי ביטוח סיעודי דקלה

איי
איילת

שלום רב אימי חלתה באלצהיימר ובעקבות כך הפכה לסיעודית, לפני מחלתה שקעה בחובות כבדים וכל סכום כסף שנכנס לחשבון פרט לכספי ביטוח לאומי מעוקל מיד. אמי מבוטחת בביטוח סיעודי על ידי חברת דקלה, האם יש דרך לקבל כסף זה בלי שיעקלו אותו?

RE:
סמד
סמדר בוכובזה, עו"ד

שלום רב, צר לי על אימך, אך אינך מציינת מה סכום החובות? מה הסכום בחברת הראל? האם לאימך נכסים או לאו? ממליצה לייעוץ אצל עו"ד עם כל המסמכים בעיקר : תדפיס תיקים לחייב+ תיקים פרטנייים בהוצל"פ 050-6784978 למקרה הצורך, סמדר