ראובן

הגיעו הוצל"פ אלי במקום לבני

שלום רב, שבוע שעבר הגיעו אלי הוצאה לפועל בטענה כי בני חייב וערכו רישום של חפצים אצלי בבית. בני אינו גר אצלי בבית מזה מספר חודשים בנוסף לפני חודשיים הוצאתי צו הרחקה נגדו בבית משפט לענייני משפחה עקב אלימות. מאז כמובן אנחנו לא בקשר. נאמר לי ללכת להוציא פסק דין הצהרתי, אולם אין באפשרותי לשכור את שירותיו של עו"ד, שאלתי היא האם ניתן לעשות הליך זה באופן עצמאי ומה הסיכויים שיתקבל? הבנתי כי עלי להוכיח שהדברים שבביתי הם שלי? השאלה היא איך עלי להוכיח זאת? לא נמצאות בידי כל הקבלות.. האין זו חובתם להוכיח כי החפצים האלה הם שלו ( מקרר מכונת כביסה שולחן וכו'.. ) תודה מראש,

סמדר בוכובזה, עו"ד

ראובן שלום, אכן בעת ביצוע הליך:"עיקול מיטלטלין" בביתך, ההליך הנכון הוא לפנות לביהמ"ש השלום בבקשה למתן פס"ד הצהרתי המורה כי המיטלטלין הם שלך ולא של בינך (במקביל הייתי פונה להוצל"פ כצד ג לשינוי כתובת החייב, שכן בהוצל"פ בינך- נתן את הכתובת שלך...(ברוב חוצפה....) תוכל לפנות לסיוע המשפטי... יש קריטריונים לקבל סיוע /ייצוג משפטי חינם בהצלחה

משה

תפנה לסיוע משפטי ולא חייב להמציא קבלות

סמדר בוכובזה, עו"ד

יש להגיש בבית המשפט בקשה למתן פס"ד הצהרתי שאומר שכל המיטלטלין שלך (בהנחה והתכוונת לאמר, כי הוגשה בקשה לעיקול מיטלטלין בדירתך) בנוסף ו/או פנה ללשכת ההוצל"פ כצד ג' ובקשה לשנות את כתובת החייב, כי הכתובת המופיעה היא הכתובת שלך!