אבי

תביעה בסדר דין מקוצר

שלום, יש לי חוב של קרוב למאה אלף ש"ח לבנק, ללא יכולת לשלם אותו. הבנק הגיש תביעה בסדר דין מקוצר, ואני מבקש לשאול: 1. האם, בהנחה שלא יהיו לי הסתייגויות מיוחדות מהסכום שהם נקבו בו, אני צריך לעשות משהו? לשלוח תגובה כלשהי? או שהשופט ימתין פרק זמן מסוים ופשוט יפסוק לטובתם? יש טעם בפניה לסיוע משפטי או שזה מיותר בשלב הזה? 2. האם המשך התהליך, לאחר פסק הדין, הוא בפניה של הבנק להוצאה לפועל? 3. האם יש אפשרות שפסק הדין בתביעה שהבנק הגיש, יתפרסם ללא פרטיי האישיים, ולפחות ללא מספר תעודת הזהות שלי? יש בקשה שאוכל להגיש למטרה זו? אין לי נימוק מיוחד לכך, מלבד הרצון לשמור על פרטיותי עד כמה שניתן. תודה רבה מראש וחג שמח, אבי

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

ממליצה לך לפנות בהקדם לסיוע המשפטי, ככל וידך אינה מספקת לעורך דין