רונן לוי

ביטול זמני ליציאה מהארץ

אני בפשיטת רגל מזה עשור . רוצה לצאת לטיול לשבוע ימים מה הפרוצדורה . תודה

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

היי רונן, חג שמח, אז לאחר שאתה כעשור שנים בפשיטת רגל, הגיע הזמן לצאת לחירות, ולבקש הפטר. משרדי יישמח לעזור לך..האמת שכבר מזמן יכולת להגיש בקשה להפטר, ובאמת שהגיע הזמן. בכל מקרה, אין בעיה עקרונית לצאת לחו"ל: 2 ערבים שיביאו 3 תלושי שכר - משכורתמעל 6000 ₪ שאין להם תיקי הוצלפ- שיביאו תדפיסים, עליהם לחתום על כל מיני מסמכיםולהפקיד את הדרכון בארץ עד שאתה תחזור +להגיש בקשה לבית המשפט המחוזי - בהצלחה