משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלהחזר חוב לבנק לאחר פתיחת תיק בהוצאה לפועל

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

החזר חוב לבנק לאחר פתיחת תיק בהוצאה לפועל

משה
משה בן דב

בחודש ינואר 2006 נפתח לי תיק בהוצאה לפועל, עקב חוב של כ- 47,000 ש"ח לבנק פועלים. החוב להוצאה לפועל עומד כיום על סכום של כ-280,000 ש"ח לערך. במהלך השנים התנהלו כמה משאים ומתנים אל מול העו"ד של הבנק והוא הסכים להוריד את החוב עד לסכום של כ-50,000 ש"ח. היות ולא יכולתי לגייס את הסכום, הוא הסכים לתשלום ראשוני של כמחצית מהחוב או 30,000 ש"ח ולצערי גם סכום כזה לא היה ברשותי. אציין שלפני שנים ייצגה אותי עו"ד שהצליחה להשיג את ההסכם הנ"ל. נכון להיום יש לי כ-25,000-30,000 ש"ח לתשלום מיידי ואת השאר ארצה לפרוס לתשלום חודשי לא גבוה של מקסימום 500 ש"ח, היות ואיני עובד ואין ברשותי נכסים כמו דירה או רכב. הבעיה שהעו"ד שמייצג אותי כיום טוען שזהו סכום מגוחך להגדרתו ויש לי הרגשה שהוא לא האיש מקצוע הנכון לטפל בתיק ולפתור את בעייתי. אודה לכם באם תוכלו להמליץ לי על שניים-שלושה עו"ד מקצועיים בתחום וכמובן בעלי ניסיון. בכבוד רב ובתודה מראש