ראול

הסדר חוב במקרה של פש"ר

אדם שמהמר בזמן שהוא בפש"ר (הימורים חוקיים) וזוכה בהם זה מותר או שזה עבירה על החוק? אני הבנתי שהכסף של הזכייה הולך לקופת הכינוס - מה הוא צריך לעשות כדי שישאר חלק מהכסף אצלו אחרי שזה מגיע להנ"ל ואחרי שהוא משלם את החובות+האם בסוף היתרה של הזכייה תישאר אצלו ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

בעיקרון אסור לחייב בפש"ר ליצור חובות נוספים, אם מהכסף שלך מילאת טוטו בסכום קטן לצורך העניין וזכית, ( סכום גדול יכול להיות מקור לחובות נוספים) לאחר כיסוי החובות היתרה היא שלך