אמה

פניה ממשרד עורכי דין בנוגע לחוב לטענתם

שלום קיבלתי היום טלפון ממשרד עורכי דין שיש ברשותם צ'ק מחודש אוקטובר 2017 על סך של 700 ומשהו שח שחזר. אמרתי להם שעד כמה שזכור לי חזרו כמה צקים מאותו מקום במהלך חודשיים לפני חצי שנה- ושילמתי את כל חובותיי דרך חברת גבייה (REA או משהו כזה). בנוסף זכור לי צק אחד שחזר ושילמתי ישירות באותה חברה ומבחינתי אין שום חוב. דאגתי לכסות הכל בעבר. הם התעקשו שיש חוב, אמרתי שמעולם לא קיבלתי מכתב או פנייה מהם ומדובר באוקטובר 2017. היא אמרה ליש הם קיבלו את ז הלידיהם רק עכשיו. משרד עורכי הדין. שאלתי למה לא שלחו לי מכתב או משהו, אמרה ששלחו אליי ואני לא קיבלתי מעולם. מדובר בטרחה כל כך גדולה לפנות עכשיו לכספים בחברה היא וכן לחברת גביית הכספים ולחפש את הצק ולבדוק בויזה מה שולם, לבקש תדפיסים מכל מקור, מדובר בשעות על טלפונים. ואם היו פונים אליי באותו חודש או בזמן סביר בהחלט יכולתי לברר בקלות. האם מותר לפנות אליי לראשונה בנוגע לחוב רק 8 חודשים לאחר מכן ? בתודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

אכן היו צריכים לפנות לפני כך אך העובדה שלא פנו אינה מבטלת את החוב וצריך במידה ויש חוב להסדירו או להוכיח ששולם