רוזנבלום

דרישה לא מציאותית ומטרידה

לכבוד: עו"ד רפי רפאלי שלום רב התנצלותי מראש על אריכות הפנייה, בתודה מראש. נשלח בדואר רגיל -נמצא והושאר בתוך תיבת דואר מכתב / הודעה מההוצאה לפועל שמיועד עבור / לידיי הבן שלי בן 32 שלא שמעתי ממנו ולא ראיתי אותו -בכלל לא ב-4 עיניים, לא בשיחת ווידאו, לא בצ'ט ולא בשום צורה 4 וחצי שנים ארוכות בהם יש נתק וריחוק . אני משאיר את המכתבים וטפסי המסירה לרשום שנשלחים עבורו בתיבת הדואר עצמה, מאחר והם לא בשמי ולא נועדו עבורי. וזאת כנדרש מתוך כבוד וזכויות פרט. כאמור, אין לי ייפוי כוח בשמו ואין לי כל רצון לפתוח ולהסתבך משפטית. אני לא חוקר פרטי ולא עובד עבור ההוצאה לפועל ולא עבור אף משרד עורך דין יכולים להמשיך ולהתקשר ולבזבז זמנם לריק לשלוח שליחים אני לא צד בעניין . למיטב ידיעתי כתובתו של הבן בת"ז לא זהה ולא תואמת לכתובתי ובכל זאת שולחים ובאים. העובדה ששולחים לכתובתי תמוהה אך לא די בכך, כל עוד זה לו על שמי ושייך לי. רחוב דובדבן או רחוב הרצל או רחוב ביאליק יש בהרבה ערים בארץ . ידוע לי שיש לו-לבן חובות, ומספר תיקים בהוצאה לפועל המידע שיש לי הוא מפי שוטרים ונציגי הוצאה לפועל שבמרוצת הזמן מגיעים לביתי כדי לזמנו לכל מיני הליכים שלא התעמקתי בעניינם . > לעו"ד. בגין הנסיבות האם אני עושה נכון, או יש חוק שמחייב אותי מפורשות לנהוג אחרת ואף לסבך אותי ? > מניסיונך, מה המלצתך בסוגיה הנ"ל ? בתודה מראש בכבוד רב

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

המשך - לגבי כתובת של הבן השאלה האם כתובתו במשרד הפנים זהה לכתובתכם, בכל מצב תתקשר אלי ואסביר לך מה לעשות

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

כתובת של הבן להמצאת מסמכיפ משפטיים