חיים

קבלת הפטר בהוצל"פ-האם ניתן להגיש את הבקשה כרגע?

שלום רב, חייב באיחוד תיקים ומוגבל באמצעים שלוש שנים וארבעה חודשים, עומד כבר שלוש שנים וארבעה חודשים בצו התשלומים, האם יכול להגיש בקשה להפטר הוצל"פ (בהנחה שעומד בכל יתר התנאים)? לפי החוק צריך להיות באיחוד תיקים ארבע שנים, הבעיה היא שכשיעברו ארבע שנים התיקון לחוק ההוצאה לפועל לא יהיה בתוקף. האם יש מה לעשות? האם יש טעם בכל זאת להגיש בקשה לקבלת הפטר בהוצל"פ כרגע? רוב תודות!

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

לא. רק לאחר 4 שנים, האם אתה מודע לסכנות שבהגשת הפטר בהוצל"פ? תתקשר אלי