תומר

חוב לביטוח לאומי ובנקים

שלום, לבת הזוג שלי ולאח שלה יש דירה בבעלות משותפת. לאחיה יש חוב בביטוח לאומי וחוב לבנק. אחיה מתכוון לעזוב את הארץ ולא נראה שמתכנן לכסות את חובותיו. האם בת הזוג שלי עלולה לאבד את חלקה בדירה המשותפת שלהם בגלל חובותיו של אחיה? ובכלל מהם הסיכונים העומדים בפניה בגלל חובותיו של אחיה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

יש סיכונים בהחלט בכל הקשור לדירה המשותפת, ניתן להטיל עליה עיקול ולבקש מכירת הנכס וכיסוי חובות האח בחלק המגיע לו עד מחצית הדירה במידה והם שותפים שווים בה.